Ferro Dep Oral Solution * 150 ML

Ferro Dep Oral Solution * 150 ML

Lekë 1,650.00
Title:  
Solucion oral me bazë hekuri, për trajtimin e anemisë.

150 ml

Ferro Dep Oral Solution është një shtesë dietike e bazuar në Hekur, Zink, Bakër dhe Vitamina B9, B6, B12 e dobishme për të mbushur mangësitë dietike ose kërkesat e shtuara për këto lëndë ushqyese.

  • Përmbajtja e Hekurit është vecanërisht e nevojshme tek femrat shtatzëna, pasi nevoja për hekur është e shtuar gjatë kësaj periudhe. Gjithashtu hekuri është shumë i rëndësishëm tek personat anemikë, që kanë vlera të ulëta të tij.
  • Vitamina C ndihmon në përthithjen më të mirë të hekurit nga organizmi.
  • Acidi Folik tepër i rëndësishëm në përshtatjen e trupit të nënës për implementimin e fetusit.
  • Vitaminat B1, B2 dhe B3 ruajnë funksionin normal të sistemit nervor dhe energjitik.

  • Këshillohet përdorimi i 10 ml solucion në ditë, përpara vaktit kryesor.

    Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.

    Shiko edhe