Ferro EV Fe * 60

Ferro EV Fe * 60

Lekë 2,449.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë hekur, për të trajtuar aneminë.

60 kapsula

Ferro EV Fe është një shtesë ushqimore e hekurit e dobishme për të kontribuar në zvogëlimin e lodhjes, në metabolizmin normal të energjisë dhe në formimin fiziologjik të qelizave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës dhe, për këtë arsye, transportin e saktë të oksigjenit.

Ai përmban:

  • Pirofosfat Hekuri i mikrokapsuluar, kripë hekuri e absorbuar shumë në formë të mikrokapsuluar, që nuk irriton mukozën e stomakut dhe të zorrëve;
  • Vitamina C, një përbërës thelbësor që promovon përthithjen e hekurit;
  • Laktoferrina, glikoproteina e përfshirë në mekanizmat e transportit të hekurit;
  • Vitamina B9, ndërhyn në sintezën e hemoglobinës dhe kontribuon në rritjen e indeve gjatë shtatzënisë;
  • Ekstrakte vegjetale të Karrotës, Gramigna, Lakërishë, Hithër;
  • Rosehip dhe Spinaq, me një veprim mbështetës dhe restaurues.

Rekomandohet të merrni 2-3 kapsula në ditë, mundësisht në mëngjes me stomak bosh, ose para ngrënies. 

Në rast të shtatzënies dhe ushqyerjes me gji rekomandohet të merrni 3 kapsula në ditë. Kapsulat rezistente ndaj acidit të stomakut e bën hekurin më të tolerueshëm.

Shiko edhe