Ferroprotin 40mg * 30

Ferroprotin 40mg * 30

Lekë 2,110.00
Title:  
Suplement me bazë hekuri për trajtimin e anemisë.

30 bustina

Ferroprotin 40mg bën pjesë në grupin e antianemikëve.
Përdoret për të normalizuar parametrat e ndryshuar të gjakut në gjendjet me mungesë hekuri.

Mos merrni granula Ferroprotin 40 mg:

  • nëse jeni alergjik ndaj ferrimanitol ovalbuminës ose ndonjë prej përbërësve të tjerë të këtij ilaçi.
  • nëse jeni alergjik ndaj proteinave të vezëve.
  • nëse vuani nga anemia hemolitike ose sëmundje me mbingarkesë hekuri (hemokromatoza dhe hemosideroza).
  • nëse vuani nga anemia që nuk lidhet me mungesën e hekurit, si anemia aplastike, hemolitike ose sideroblastike.
  • nëse keni cirrozë ose inflamacion kronik të pankreasit.
Paralajmërime dhe kujdes:
Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të merrni Ferroprotin 40 mg granula për tretësirë orale.

  • Për administrimin e saktë të Ferroprotinës, tresni përmbajtjen e bustinës në gjysmë gote ujë dhe tundeni derisa të arrihet një tretje uniforme.
  • Përmbajtja e gotës duhet të gëlltitet menjëherë. 
  • Ky ilaç nuk duhet të administrohet njëkohësisht me qumësht ose produkte të qumështit.
  • Këshillohet të përdoret 1 bustinë në ditë pas vaktit kryesor.

Shiko edhe