Folico 3 Mesi * 90

Folico 3 Mesi * 90

Lekë 1,350.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë Acid Folik.

400 mcg

Folico 3 Mesi është një suplement ushqimor me bazë Acid Folik.

Acidi Folik ndryshe quhet Vitamina B9, bën pjesë në vitaminat e tretshme në ujë.

  • Acidi Folik kontribuon në rritjen e indeve të nënës gjatë shtatzënies.
  • Ai merr pjesë në sintezën normale të aminoacideve.
  • Acidi Folik ndikon në funksionin normal të sistemit imunitar dhe gjithashtu redukton lodhjen.


Këshillohet përdorimi i 1 tablete në ditë gjatë ushqimit.

Nuk duhet të tejkalohet doza ditore e rekomanduar.

Shiko edhe