Folifer * 60

Folifer * 60

Lekë 898.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë acid folik dhe hekur.

60 tableta

Folifer  është një suplement ushqimor me bazë Hekur Bivalent dhe Acidi Folik. Që të dy janë dy përbërës esencialë antianemikë gjatë hematopoezës.

Indikacionet e Folifer:

  • Anemi karenciale, që vjen si shkak i uljes së vlerave të hekurit.
  • Shtatzënie dhe laktacion ku kërkesa për këta dy elementë rritet
  • Gjendjen postnatale direkt pas lindjes.


Këshillohet përdorimi i 1 tablete në ditë.

Për çdo ndryshim doze konsultohuni me mjekun tuaj.


Shiko edhe