Frezyderm Atoprel Emollient Baume * 300 ML

Frezyderm Atoprel Emollient Baume * 300 ML

Lekë 4,000.00
Title:  
Krem zbutës për t'u kujdesur për lëkurën shumë të thatë, të ndjeshme, të brishtë edhe me tendencë atopike.

300 ml

Frezyderm Atoprel Emollient Baume është një krem zbutës, i cili trajton për lëkurën shumë të thatë, të ndjeshme, të brishtë gjithashtu me tendencë atopike. Zgjeron intervalet midis periudhave të thatësisë intensive dhe përmirëson qëndrueshmërinë dhe ndjesinë e shtrëngimit të lëkurës.
Siguron:

  • Rimbushja e lipideve
  • Hidratim
  • Forcimi i barrierave epidermale
  • Mbrojtja

Formulimi i dyfishtë i risive:
  • Përmbajtja korrekte lipidike funksionale (45% F.L.C) për të rimbushur lipidet epidermale dhe për të përmirësuar gjendjen e lëkurës së thatë me tendencë atopike
  • Përmbajtje jo e paqëndrueshme 60% për të reduktuar humbjen transepidermale të ujit.

  • Aplikojeni në lëkurë të pastër dhe të thatë 2-3 herë në ditë ose sipas këshillës së mjekut.
  • Kombinuar në mënyrë perfekte me pomadën Antikort ose vajin e qumështit të banjës Atoprel si bazë forcuese të balsamit rinovues.

Shiko edhe