Froika Antiperspirant Spray*60 ML

Froika Antiperspirant Spray*60 ML

Lekë 1,560.00
Title:  
Froika Antiperspirant Spraj rregullon djersitjen e tepërt pa bllokuar poret ose duke ndaluar funksionimin e gjëndrrave të djersës.

60 ml

Froika Antiperspirant Spraj rregullon djersitjen e tepërt pa bllokuar poret ose duke ndaluar funksionimin e gjëndrrave të djersës. Rregullon hipersekretimin dhe kufizon aromën e trupit.

Ofron një mbrojtje për 24 orë të trupit duke reduktuar në mënyrë natyrale djersitjen dhe duke lënë lëkurën të marrë frymë.

  • Mbrojtje efektive për 24 orë
  • I përshtatshëm për lëkura të ndjeshme
  • Redukton rrezikun për alergji dhe intolerancë
  • Lë lëkurën të marrë frymë
  • Nuk ndalon funksionin normal të gjëndrrave të djersës
  • Përthithet menjëherë nga lëkuraAplikoheni në zonat që ju nevojitet në lëkurë të pastër.

Shiko edhe