Froika Pantogrin Plus Shampo 200 ML

Froika Pantogrin Plus Shampo 200 ML

Lekë 2,080.00
Title:  
Shampo për flokë të hollë e të dobët.

200 ml

Shampo për flokë të hollë e të dobët me tendencë që bihen.

Me vitamina, Aminoacide dhe Kripëra Minerale.

  • Pantogrin Plus shampo është një produkt special për flokë të hollë dhe të dobët.
  • Ajo përmban kompleksin vitaminik PP/B5 ( Niacinamide, Panthenol, Calcium Pantothenate) që ndihmon në rritjen e flokëve dhe ekstrakt soje , i pasur me pepetide, aminoacide dhe kripëra minerale.
  • Pantogrin Plus Shampo rrit, mbron dhe trajton flokun sistematikisht.

Aplikoni shampon në flokë të lagur, masazhojeni butësisht, lëreni për pak minuta dhe shplajeni.

Shiko edhe