Genove Laboratorios Fluidbase 10% AHA Lotion * 250 ML

Genove Laboratorios Fluidbase 10% AHA Lotion * 250 ML

Lekë 3,900.00
Title:  
Locion me veti eksfoliuese dhe qetësuese të lëkurës së trupit.

250 ml

Locioni Fluidbase® 10% AHA është i formuluar me Acide Alfa-Hidroksi, të cilat eliminojnë qelizat e shtresës sipërfaqësore të epidermës dhe kanë një ndikim aktiv në butësinë, qetësinë dhe elasticitetin e lëkurës.

  • Stimulon prodhimin e kolagjenit dhe elastinës dhe lejon shfaqjen e qelizave të reja.
  • Ideale për trajtimin e lëkurës së thatë, të fortë dhe të ashpër.
  • Lejon trajtim ose zona të mëdha të lëkurës si gjunjët, bërrylat, krahët dhe shpinën.

Aplikoni locion Fluidbase® 10% AHA direkt në zonën e dëshiruar, pasi të jetë pastruar. 

Masazhojeni lehtë për të ndihmuar në përthithje.

Shiko edhe