Genove Pilopeptan Woman * 30

Genove Pilopeptan Woman * 30

Lekë 3,250.00
Title:  
Suplement ushqimor specifik për të ndaluar rënien e flokëve tek femrat.

30 tableta

Genove Pilopeptan Woman është një suplement ushqimor specifik për ndalimin e rënies së flokëve tek femrat e shkaktuar nga telogjen effluvium, i cili shkakton rënie të përkohshme të flokëve të shkaktuar nga faktorë të ndryshëm si mangësitë ushqyese, stresi, pas lindjes dhe madje edhe ndryshimet sezonale, pasi është më i zakonshëm në pranverë dhe vjeshtë.

  • Tabletat Pilopeptan Woman stimulojnë fazën anagjene të rritjes së flokëve, nxisin formimin e keratinës, nxisin rigjenerimin e flokëve dhe mbrojnë dhe balancojnë skalpin e kokës.
Trajtimi i kombinuar me tabletat Pilopeptan Intensive dhe Pilopeptan Woman rrit dendësinë dhe shkëlqimin e flokëve dhe përmirëson pamjen e flokëve si dhe kontribuon në shëndetin e mirë të thonjve.
Seleni, Zinku dhe Biotina (Vitamina B7) ndihmojnë në mbajtjen e flokëve dhe thonjve në gjendje të mirë.
Ai përmban Acid Folik dhe Hekur, të cilët ndihmojnë në mbajtjen e flokëve në gjendje të mirë; megjithatë, këto lëndë ushqyese mund të jenë të mangëta në periudha të caktuara në jetën e një gruaje, gjë që mund të çojë në alopeci.

Merrni 1 tabletë në ditë në mëngjes për të paktën 3 muaj.

Shiko edhe