Glicemille Crema Mani * 100 ML

Glicemille Crema Mani * 100 ML

Lekë 300.00
Title:  
Krem hidratues për duart.

100 ml

Glicemille është një krem ​​specifik për kujdesin e duarve me një veprim të lartë zbutës dhe mbrojtës: rikthen butësinë dhe elasticitetin natyral të lëkurës. 
Përdoret rregullisht parandalon dhe lehtëson skuqjen, plasaritjen dhe thatësinë e lëkurës të shkaktuar nga larja e shpeshtë, ndryshimet e temperaturës dhe kontakti i vazhdueshëm me irrituesit.
  • Veprimi i dobishëm i Glicemille është për shkak të formulës së tij të pasur të bazuar në Glicerinë të pastër (30%) dhe me ekstrakte natyrore të Kamomilit dhe Vitaminës E:  përbërës aktivë, të përthithur shpejt.

Aplikojeni sa herë të jetë e nevojshme.

Shiko edhe