HealthAid Folic Acid * 90

HealthAid Folic Acid * 90

Lekë 1,650.00
Title:  
Suplement ushqimor me përmbajtje të Acidit Folik.

90 tableta

HealthAid Folic Acid përmban 400 mcg Acid Folik, dozën ditore të rekomanduar për një funksion normal të metabolizmit.

Acidi Folik i përket grupit të vitaminave B.

Ai luan një rol të rëndësishëm në:

  • formimin normal të rruazave të gjakut.
  • sintezën normale të aminoacideve.
  • funksionin normal të sistemit imunitar.
  • përshtatjen e trupit të nënës për implementimin e fetusit gjatë shtatzënisë.

Këshillohet përdorimi i 1 tablete në ditë, për të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç.

Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.

Shiko edhe