HealthAid Haemovit Plus * 30

HealthAid Haemovit Plus * 30

Lekë 1,950.00
Title:  
Suplement ushqimor që siguron lëndët ushqyese jetike të nevojshme për formimin e qelizave të shëndetshme të gjakut.

30 kapsula

Suplement i pasur me Hekur, Vitaminë B12, Zink dhe Bakër të cilat kontribuojnë në sistemin nervor të shëndetshëm, rritjen e niveleve të energjisë dhe uljen e lodhjes.

Rekomandohet për:

Personat që vuajnë nga anemia, mungesa e hekurit, kryesisht gra me menstruacione të shumta dhe individe që ndjekin një dietë vegjetariane.

  • Njerëzit që duan të ruajnë shëndetin mendor dhe kardiovaskular.
  • Gratë shtatzëna (vetëm pas konsultimit me mjekun).


Doza e rekomanduar për të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç, 1 kapsulë në ditë me ushqim.

Shiko edhe