HealthAid Halibut Liver Oil * 90

Lekë 2,600.00
Title:  
Suplement ushqimor, i cili është një burim i shkëlqyer i vitaminës A dhe D.

90 kapsula

HealthAid Halibut Liver Oil janë burim natyral i Vitaminës A dhe D.

  • Vitamina A luan një rol thelbësor në ruajtjen e shëndetit të syve, lëkurës, flokëve, mukozës, shikimit të mirë dhe rritjes normale te fëmijët.
  • Vitamina D kontribuon në përthithjen dhe përdorimin normal të kalciumit dhe fosforit dhe në ruajtjen e funksionit normal të kockave dhe muskujve.


Doza e rekomanduar për të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç, 1 kapsulë në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe