HealthAid Krill-Life *60

HealthAid Krill-Life *60

Lekë 5,000.00
Title:  
Suplement me aktivitet të fuqishëm antioksidues, që ndihmon në luftimin e radikaleve të lira dhe për rrjedhojë redukton stresin oksidativ.

60 kapsula

Kapsulat krill-Life janë një burim i pasur i acideve yndyrore esenciale Omega-3 EPA/DHA të lidhura me fosfolipidet, duke siguruar biodisponueshmëri dukshëm më të madhe se vajrat e tjerë të peshkut detar. 

  • I pasur me molekulë natyrale karotenoide astaksantinë me aktivitet të fuqishëm antioksidues, që ndihmon në luftimin e radikaleve të lira dhe për rrjedhojë redukton stresin oksidativ. Gjithashtu mbron acidet yndyrore omega-3 nga oksidimi.
  • Vaji i Krillit merret në mënyrë të qëndrueshme nga krustacet Krill (Euphrasia superba) në ujërat e pacenuara të Oqeanit Antarktik.
  • Kapsulat Krill-Life ofrojnë përfitimin e një formulimi kundër refluksit që ndihmon në eliminimin e aromës së pakëndshme.

Ndihmon në :

  • Shëndetin e zemrës: Acidet yndyrore omega-3 EPA/DHA dhe fosfolipidet Krill kontribuojnë në funksionin e shëndetshëm të zemrës.
  • Shëndeti i kyçeve: Omega-3 kontribuon në ruajtjen e nyjeve të shëndetshme dhe sistemit kardiovaskular.
  • Shëndeti i syve: Omega-3 luan një rol të rëndësishëm në funksionin e syve dhe mbështet një shikim të shëndetshëm.
  • Shëndeti i trurit: Acidet yndyrore omega-3 janë thelbësore për funksionin optimal të trurit dhe funksionin kognitiv.
  • Shëndeti antioksidant: Një burim natyral i antioksidantëve për të ndihmuar në mbështetjen kundër stresit oksidativ.


Doza e rekomanduar është për të rriturit dhe fëmijët mbi 6 vjeç, 2 kapsula në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe