HealthAid Wintervits Defence System * 30

Lekë 2,600.00
Title:  
Suplement ushqimor me Vitaminë C e cila është një agjent antioksidant dhe antihistaminik natyral së bashku me zinkun që kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar.

30 tableta

Wintervits kombinon Vitaminën C e cila është një agjent antioksidant dhe antihistaminik natyral së bashku me zinkun që kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar.

  • Propolisi është një produkt natyral i koshereve të bletëve ku përdoret për të vrarë bakteret.
  • Përbërës të tjerë përfshijnë Rutin, Quecertin, Ekstrakt Astragalus dhe pluhur kërpudhash Maitake.
  • Wintervits është i dobishëm gjatë gjithë vitit, veçanërisht gjatë dimrit, kur sistemi imunitar mund të jetë në rrezik.

Rekomandohet për:

  • Individët me sistem imunitar të dobët.
  • Individët që dëshirojnë të ndihmojnë dhe mbajnë një sistem imunitar të shëndetshëm.
  • Njerëzit që dëshirojnë të mbrojnë qelizat nga stresi oksidativ.


Doza e rekomanduar për të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç, 1 tabletë në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe