Heferol 350 MG * 30

Heferol 350 MG * 30

Lekë 225.00
Title:  
Suplement ushqimor me përmbajtje hekuri.

30 kapsula

Heferol përmban mineralin hekur, i cili ka një veprim të rëndësishëm në marrjen dhe transportin e oksigjenit në vendet e nevojshme në organizëm. Hekuri gjendet në rruazat e kuqe të gjakut (eritrocite) dhe nga i cili krijohet hemoglobina. Hemoglobina aktualisht e mbart oksigjenin në organizëm.

Një kapsulë Heferol përmban 350 mg ferro fumarat (ekuivalent me 115 mg hekur elementar).

Indikacionet e Heferol:

  • Përdoret për trajtimin e anemisë së shkaktuar nga mungesa e hekurit.
  • Hekuri rekomandohet gjatë shtatzënisë për parandalimin e anemisë.

Përdorimi:

  • Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç:
  • Për profilaksi: 1 kapsulë në dtë, duke e shoqëruar me shumë ujë.
  • Për trajtim: 1 kapsulë 2 herë në ditë duke e shoqëruar me shumë ujë.

Në rast të mbindjeshmërisë së stomakut mund të merret gjatë ushqimit.

Gjatë kohës së përdorimit të Heferol duhet të shmangenn konsumi i kafes, qumështit, cajit, vezës.

Heferol nuk rekomandohet të përdoret tek fëmijët nën 12 vjeç.

Në rast të ndryshimi të dozimit konsultohuni me mjekun tuaj.

Shiko edhe