Hei Poa Tahiti Monoi Oil Mille Fleurs * 100 ML

Hei Poa Tahiti Monoi Oil Mille Fleurs * 100 ML

Lekë 1,650.00
Title:  
Vaj ushqyes për flokët dhe trupin.

100 ml

Hei Poa Tahiti Monoi Oil Mille Fleurs është një vaj i çmuar Monoi, i prodhuar duke njomur 1000 lule radhazi në një litër Vaj Kokosi

Procesi kryhet në faza që fillon me lulet më aromatike dhe përfundon me ato më pak aromatike:

  • 200 lule Tiare;
  • 200 lule Frangipani;
  • 200 lule Hibiscus;
  • 100 lule Kau Pe;
  • 100 lule Ylang-Ylang;
  • 200 lule Lotus.
 Hidraton dhe ushqen thellësisht lëkurën e trupit dhe flokët, të cilët mbron nga tharja dhe humbja e hidratimit, ndërsa ofron shkëlqim dhe aromë të mrekullueshme që zgjat në kohë. 

Është i pasur me acide yndyrore natyrale dhe Vitaminë E, dhe jo alergjik. Përmbajtja e vajit Monoi 96%.

Masazhojeni butësisht në trup dhe flokë deri në përthtihje të plotë.

Shiko edhe