Hei Poa Tropical Orchid * 100 ML

Hei Poa Tropical Orchid * 100 ML

Lekë 1,750.00
Title:  
Vaj hidratues trupi.

100 ml

Hei Poa Tropical Orchid është produkti special më i ri. 

Ky vaj i këndshëm Monoi përftohet duke njomur Orkide tropikale në Vaj kokosi. Kombinimi i këtyre luleve me një nuancë të lehtë agrumesh e bëjnë këtë vaj të veçantë me diell, të freskët dhe me lule.

  • Përmban 96% të pastër Monoi de Tahiti.
  • Pa ngjyra dhe konservues.
  • Vajrat Hei Poa janë Vegan dhe nuk janë testuar te kafshët.

Për shkak se vaji mbahet sa më i pastër, ai do të ngurtësohet në një temperaturë nën 22 gradë. 

Pra, vendoseni shishen në diell, ose nën rubinetin e nxehtë. Ose merre nën dush. 

Pas kësaj vaji është përsëri i lëngshëm, me erë të këndshme dhe gati për përdorim.

Shiko edhe