Hemafer * 30

Hemafer * 30

Lekë 390.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë hekur, për trajtimin e anemisë.

30 tableta

Hemafer është një shtesë ushqimore e hekurit e dobishme për të kontribuar në zvogëlimin e lodhjes, në metabolizmin normal të energjisë dhe në formimin fiziologjik të qelizave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës dhe, për këtë arsye, transportin e saktë të oksigjenit.

  • Përmbajtja e Hekurit është vecanërisht e nevojshme tek femrat shtatzëna, pasi nevoja për hekur është e shtuar gjatë kësaj periudhe. Gjithashtu hekuri është shumë i rëndësishëm tek personat anemikë, që kanë vlera të ulëta të tij.
  • Vitamina B9, ndërhyn në sintezën e hemoglobinës dhe kontribuon në rritjen e indeve gjatë shtatzënisë.
  • Vitamina C, një përbërës thelbësor që promovon përthithjen e hekurit.

Këshillohet përdorimi i 1 tablete në ditë, para vaktit kryesor.

Nuk rekomandohet të tejkalohet doza ditore e rekomanduar.

Shiko edhe