Hemafer Ferric Hydroxide * 30 ML

Hemafer Ferric Hydroxide * 30 ML

Lekë 269.00
Title:  

Hemafer Ferric Hydroxide është një shtesë ushqimore e hekurit e dobishme për të kontribuar në zvogëlimin e lodhjes, në metabolizmin normal të energjisë dhe në formimin fiziologjik të qelizave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës dhe, për këtë arsye, transportin e saktë të oksigjenit.

  • Përmbajtja e Hekurit është vecanërisht e nevojshme tek femrat shtatzëna, pasi nevoja për hekur është e shtuar gjatë kësaj periudhe. Gjithashtu hekuri është shumë i rëndësishëm tek personat anemikë, që kanë vlera të ulëta të tij.
  • Vitamina B9, ndërhyn në sintezën e hemoglobinës dhe kontribuon në rritjen e indeve gjatë shtatzënisë.
  • Vitamina C, një përbërës thelbësor që promovon përthithjen e hekurit.

  • Për të rriturit rekomandohet përdorimi i 20 pikave 2-3 herë në ditë, ose sipas këshillës së mjekut.
  • Për fëmijët (1-12 vjeç) rekomandohet përdorimi i 20 pikave solucion 1-2 herë në ditë, ose sipas këshillës së mjekut.
  • Bebe: Fillohet me 6 pika në ditë, derisa arrin në 20 pika në ditë.
Hemafer mund të përzihet me lëngje frutash ose perimesh sipas dëshirës.

Shiko edhe