Herbatint Gel Colorante 6N Dark Blonde

Lekë 1,400.00
Title:  
Bojë flokësh me përmbajtje bimore.

135 ml

Bojëra e flokëve Herbatint garanton 100% mbulim të thinjave gri. 
Përbëhet nga 8 ekstrakte organike bimore, të zgjedhura me kujdes për të:
- ushqyer thellësisht dhe mbrojtur flokët
- rritur natyrshëm gjatësinë e flokëve
- ruajtur intensitetin e ngjyrës

Nuk rekomandohet të përdoret tek vetullat apo mjekra.
Nuk përmban amoniak, resorcinol, parabene, flagranca, alkool.
Boja e flokëve Herbatint është shumë e lehtë për tu aplikuar.
  • Përzieni masën e ngjyrës që iu nevojitet.
  • Produkti i mbetur i papërzierë mund të ruhet për aplikimin e ardhshëm.
  • Prisni 40 minuta për një rezultat perfekt.

Shiko edhe