Holle Organic Nursing Tea * 20

Holle Organic Nursing Tea * 20

Lekë 550.00
Title:  
Çaj organik për gratë shtatzëna dhe ato me gjidhënie.

20 bustina

Holle Organic Nursing Tea është një çaj organik për gratë shtatzëna si edhe ato në periudhë gjidhënie.

Ai përmban:

  • Ekstrakt Kopër 38%;
  • Ekstrakt Kumini 30%;
  • Ekstrakt Anasoni 15%;
  • Ekstrakt Limoni 17%.
Përbërësit kryesorë të çajit janë me origjinë gjermane.

Përgatitja:

  • Hidhni afërsisht 200 ml ujë të sapo zier mbi një bustinë çaji dhe lëreni të infuzohet për 5-10 min.
  • Hiqeni bustinën e çajit dhe shtojeni çajin organik në një shishe.
  • Lëreni të ftohet afërsisht 37 ° C para se të pini.
  • Ëmbëlsimi i çajit nuk është i nevojshëm.

Shiko edhe