Invisi Bobble Bronze Me Pretty Yellow

Invisi Bobble Bronze Me Pretty Yellow

Lekë 600.00
Title:  
Aksesor flokësh.

-

Sekreti i invisibobble® qëndron në formën e tij spirale. Për shkak se invisibobble® shpërndan presionin në mënyrë të barabartë në bishtin tuaj, ju merrni një përshtatje të fortë dhe të rehatshme.

Invisibobble® ORIGINAL nuk lë gjurmë në flokët tuaj dhe është i papërshkueshëm nga uji.

  • Nuk lë gjurmë;
  • Komoditet i lartë në përdorim;
  • Fokëdashes;
  • Shtrëngim i fortë;
  • Kundra ujit.
Ngjyra: E Verdhë.

-

Shiko edhe