Invisi Bobble Bunstar Ice Lady

Lekë 800.00
Title:  
Aksesor flokësh.

-

Kombinimi i një forme inovative dhe një materiali të dashur për flokët bën diferencën me invisibobble® BUNSTAR. 

Fundi i sipërm i BUNSTAR futet në flokët të mbështjellë më parë. Fundi i poshtëm i mban flokët dhe i rregullon në vijën e flokëve. Fundi mat parandalon që qimet e humbura të bien nga topuz.

  • Rehati e lartë në veshje dhe dashuri për flokët;
  • Asnjë tërheqje;
  • I lëmuar dhe pa sipërfaqe metalike.

-

Shiko edhe