Invisi Bobble Gentle Hair Spiral Crystal Clear

Invisi Bobble Gentle Hair Spiral Crystal Clear

Lekë 650.00
Title:  
Aksesor flokësh.

-

Sekreti i Invisibobble® qëndron në formën e tij spirale.

Për shkak se Invisibobble® shpërndan presionin në mënyrë të barabartë në flokët tuaj, ju merrni një përshtatje të fortë dhe të rehatshme. Invisibobble® nuk lë gjurmë në flokët tuaj dhe është i papërshkueshëm nga uji.

  • Pa gjurmë;
  • Komoditet i lartë në përdorim;
  • Flokëdashës;
  • Shtrëngim i fortë dhe delikat;
  • Kundra Ujit.

Shiko edhe