Invisi Bobble Marblelous You're Greyt

Invisi Bobble Marblelous You're Greyt

Lekë 600.00
Title:  
Aksesor flokësh.

-

Një prekje e ndërlikuar në formën e famshme spirale të ORIGJINALIT: ky është invisibobble® SLIM i ri. 

Duket delikate në flokë dhe si një byzylyk në modë rreth kyçit të dorës. Pa asnjë përpjekje, Invisibobble® SLIM krijon një bisht të gjallë ose 

  • Një topuz voluminoz;
  • Unaza elegante e flokëve;
  • Vështrim delikat;
  • Komoditet i lartë në përdorim;
  • Flokëdashës;
  • Shtrëngim i fortë;
  • Kundra ujit
  • Byzylyk me stil.
Ngjyra: Ju jeni gri dhe e bardhë

-

Shiko edhe