Invisi Bobble Power Crystal Clear

Invisi Bobble Power Crystal Clear

Lekë 800.00
Title:  
Aksesor flokësh.

-

Sekreti i Invisibobble® qëndron në formën e tij spirale. Për shkak se Invisibobble® shpërndan presionin në mënyrë të barabartë në flokët tuaj, ju merrni një kapje të fortë dhe të rehatshme. 

Invisibobble® POWER është përgjigja për këdo me flokë voluminoze, ose një mënyrë jetese aktive, që duan një qëndrueshmëri më të fortë në jetën e tyre të përditshme ose gjatë sporteve!

  • Komoditet i lartë në përdorim;
  • Flokëdashës;
  • Shtrëngim tepër i fortë;
  • Kundra ujit;
  • Ngjyra: Crystal Clear

-

Shiko edhe