Invisi Bobble Sprunchie Dusk Till Dawn

Invisi Bobble Sprunchie Dusk Till Dawn

Lekë 750.00
Title:  
Aksesor flokësh.

-

Invisibobble SPRUNCHIE, ikona e stilit me HAIRLOVETECH™, Duke pasur një spirale brenda, SPRUNCHIE siguron mbajtje maksimale ndërsa është i butë me flokët. Për të gjitha llojet e flokëve dhe të gjitha stilet.

  • lidhja e flokëve spirale takohet me scrunchie
  • me HAIRLOVETECH™
  • rehati superiore
  • dizajn i përjetshëm
  • Paketim 100% i riciklueshëm

Shiko edhe