Invisi Bobble Submarine Yellow

Invisi Bobble Submarine Yellow

Lekë 600.00
Title:  
Aksesor flokësh.

-

Frymëzuar nga fansat e saj nga e gjithë bota, Invisibobble® feston diversitetin dhe ndjenjën e stilit të tyre. Kështu, invisibobble® ORIGINAL me gjelbërim të përhershëm merr një dizajn të kufizuar. ORIGJINALI vjen në një nuancë të butë, fisnike të Rozës.


  • Nuk lë gjurmë;
  • Komoditet i lartë në përdorim;
  • Fokëdashes;
  • Shtrëngim i fortë;
  • Kundra ujit.

  • -

    Shiko edhe