Invisi Bobble Wrapstar Cat In The City

Invisi Bobble Wrapstar Cat In The City

Lekë 1,300.00
Title:  
Aksesor flokësh.

-

Frymëzuar nga fansat e saj nga e gjithë bota, Invisibobble® feston diversitetin dhe ndjenjën e stilit të tyre. 

Kështu, invisibobble® WRAPSTAR elegant merr një dizajn të kufizuar. Macja WRAPSTAR in The City ndihmon në krijimin e një stili të jashtëzakonshëm me dizajnin e tij të egër, Rozë të Luanit.

  • HAIRLOVETECH™;
  • I dashuruar për flokët;
  • Opsionet e shumë stileve;
  • Lidhja e flokëve 2 në 1 dhe shiriti i butë me fjongo;
  • Personalizoni stilin tuaj;
  • Ngjyra: Dizajn luan rozë.

-

Shiko edhe