Invisi Bobble Wrapstar Machu Peachu

Lekë 1,100.00
Title:  
Aksesor flokësh.

-

Produkti 2-në-1, një shirit flokësh i butë i bashkangjitur në një Invisibobble® SLIM Crystal Clear, i cili është pothuajse i padukshëm në flokë, jep një qëndrueshmëri shumë të veçantë dhe garanton pamje elegante dhe magjepsëse, si dhe lozonjare dhe gazmore.

Ngjyra: Machu Peachu/Trëndafili.

-

Shiko edhe