Invisi Bobble Yes We Can Cancun

Invisi Bobble Yes We Can Cancun

Lekë 600.00
Title:  
Aksesor flokësh.

-

Frymëzuar nga fansat e saj nga e gjithë bota, Invisibobble® feston diversitetin dhe ndjenjën e stilit. 

Kështu, Invisibobble® ORIGINAL me gjelbërim të përhershëm merr një dizajn të kufizuar.
ORIGJINALI Yes We Can Cancun nga koleksioni Flores & Bloom vjen me elemente shumëngjyrëshe pranverore dhe është një shoqërues i përsosur për ditët e ngrohta.

  • Nuk lë gjurmë;
  • Komoditet i lartë në përdorim;
  • Flokëdashës;
  • Shtrëngim i fortë dhe delikat;
  • Kundra ujit;
  • Ngjyra: Rozë.

-

Shiko edhe