Ironorm * 25

Ironorm * 25

Lekë 1,070.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë hekuri dhe acid folik.

25 tableta

Ironorm është një suplement ushqimor me bazë Hekuri dhe Acidi Folik, për një sistem metabolik normal si edhe për të luftuar aneminë.

  • Përmbajtja e Hekurit është veçanërisht e nevojshme tek femrat shtatzëna, pasi nevoja për hekur është e shtuar gjatë kësaj periudhe. Gjithashtu hekuri është shumë i rëndësishëm tek personat anemikë, që kanë vlera të ulëta të tij.
  • Vitamina C ndihmon në përthithjen më të mirë të hekurit nga organizmi.
  • Acidi Folik tepër i rëndësishëm në përshtatjen e trupit të nënës për implementimin e fetusit.
  • Vitaminat B1, B2 dhe B3 ruajnë funksionin normal të sistemit nervor dhe energjitik.

Këshillohet përdorimi i 1 kapsule në ditë gjatë ngrënies.

Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.

Shiko edhe