Isomare Gocci Oculari Acqua Di Mare *10 Monodose

Isomare Gocci Oculari Acqua Di Mare *10 Monodose

Lekë 700.00
Title:  
Pika për sy me efekt freskues, qetësues dhe lubrifikues.

10 Flakone me 0.5 ml secila

Isomare Gocci Oculari jep lehtësim të shpejtë tek sytë në rast:
  1. skuqjeje
  2. acarim
  3. djegieje
  4. kruajtjeje 
Shkaktuar nga faktorë të tillë si: 
  • ekspozimi ndaj erës dhe diellit
  • pluhurit të thatë
  • smogut
  • ambienteve me ajër të kondicionuar
  • qëndrimit për një kohë të gjatë para televizorit apo telefonit
  • përdorimit të lenteve të kontaktit. 
Produkti ndihmon në lehtësimin e simptomave alergjike që shfaqen nga kontakti i polenit me konjuktivën e syrit.
Isomar ndihmon gjithashtu në rastet kur syri është i thatë dhe mund të përdoret në prani të çdo lloj lenteje kontakti.
Të rriturit dhe fëmijët: 
-Hapni qesen mbrojtëse dhe veçoni një flakonçinë monodozë. 
-Aplikoni 1/2 e flakonit në formë pikash në sy.
-Pas hapjes së parë, flakoni mund të mbyllet përsëri duke përdorur kapakun special dhe përmbajtja e mbetur mund të 
përdoret brenda 12 orëve në vijim.

Shiko edhe