Jowae Huile Seche Nourrisante * 100 ML

Jowae Huile Seche Nourrisante * 100 ML

Lekë 2,070.00
Title:  
Vaj ushqyes për trupin.

100 ml

Jowae Huile Seche Nourrisante është një vaj i thatë ushqyes për trupin dhe flokët.

Ushqen dhe rehaton lëkurën. Lëkura është më elastike, e butë dhe e sublimuar. 
Me antioksidantë Lumifenole dhe Vaj Kamelia.
E përshtatshme për lëkurë të thatë, madje edhe të ndjeshme. Trupin dhe flokët.

Asetet:

  • Lumifenolet antioksidante;
  • Vaj Kamelia;
  • Vajra Makadamia;
  • Vaj Luledielli.

Aplikojeni në trup dhe në flokë në mëngjes dhe në mbrëmje, ose sa herë të jetë e nevojshme.

Shiko edhe