Jowae Relaxing Moisturizing Shower Gel * 200 ML

Jowae Relaxing Moisturizing Shower Gel * 200 ML

Lekë 750.00
Title:  
Pastron me delikatësë lëkurën duke ruajtur dhe respektuar balancën dhe pH fiziologjik.

200 ml

  • Pastron me delikatësë lëkurën duke ruajtur dhe respektuar balancën dhe pH fiziologjik.
  • Me arome të lehtë Hibiscus.
  • Me përbërje 95% natyrale.
  • Formule vegane.

Përdoreni për larje të përditshme të trupit.

Shiko edhe