Jowae Revitalizing Moisturizing Shower Gel 200 ML

Jowae Revitalizing Moisturizing Shower Gel 200 ML

Lekë 600.00 Lekë 750.00
Title:  
Pastron me delikatesë lëkurën duke ruajtur dhe respektuar balancën dhe pH fiziologjik.

200 ml

  • Pastron me delikatesë lëkurën duke ruajtur dhe respektuar balancën dhe pH fiziologjik.
  • Me aromë të lehtë bamboo.
  • Me përbërje 95% natyrale.
  • Formule vegane.Rekomandohet për larje të përditshme të trupit.

Shiko edhe