Jowae Soothing Repairing Balm 40 ML

Jowae Soothing Repairing Balm 40 ML

Lekë 830.00 Lekë 1,040.00
Title:  
Krem hidratues që qetëson lëkurat shumë të thata dhe të acaruara.

40 ml

Qetëson lëkurat shumë të thata dhe të acaruara. Lëkura do të ndjehet me e butë në prekje.

Me përmbajtje:

  • Lumifenole - veti antioksidante, nxit metabolizmin qelizor dhe rregullon sintezën e melatoninës.
  • Centella Aziatike - me veti rigjeneruese dhe lehtësuese e dhimbjeve.
  • Acid Hialuronik
  • Glicerine vegjetale


Aplikohet 1 ose 2 herë gjatë dites në zonat e dëmtuara.

Shiko edhe