Jowae Stimulating Moisturizing Shower Gel * 200 ML

Jowae Stimulating Moisturizing Shower Gel * 200 ML

Lekë 750.00
Title:  
Pastron me delikatesë lëkurën duke ruajtur dhe respektuar balancen dhe pH fiziologjik.

200 ml

  • Pastron me delikatesë lëkurën duke ruajtur dhe respektuar balancen dhe pH fiziologjik.
  • Me arome të lehtë Ginger.
  • Me përbërje 95% natyrale.
  • Formule vegane.

Larje të trupit 2 herë në ditë.

Shiko edhe