Klorane Anti-Hair Loss Serum * 100ML

Klorane Anti-Hair Loss Serum * 100ML

Lekë 5,100.00
Title:  
Serumi kundër rënies së flokëve që ndihmon në reduktimin e rënies progresive dhe reaktive të flokëve.

100 ml

Serumi kundër rënies së flokëve është një trajtim flokësh që ndihmon në reduktimin e rënies së flokëve dhe forcon flokët.

  • Tekstura është jo ngjitëse dhe jo e yndyrshme, duke dhënë një parfum të këndshëm gjatë aplikimit.
  • Formula kombinon shumë përbërës natyralë që punojnë së bashku për të arritur rezultatet më të mira të forcimit.
  • Ekstraktet e lëvores së Cinchona, Edelweiss dhe Kafeina ndihmojnë në reduktimin e rënies së flokëve duke nxitur rritjen.
  • Vitaminat B ndihmojnë në rigjallërimin e flokëve ndërsa mangani nxit mikroqarkullimin.
  • Një formule natyrale me 98% përbërës natyralë, paketimi është 100% i riciklueshëm.


Aplikoni sprayin kundër rënies së flokëve në lëkurën e kokës, 3 herë në javë për tre muaj.

Kombinoje atë me shampon dhe zbutësin e së njëjtës gamë për të arritur rezultatet më të mira.


Shiko edhe