Klorane Anti-Pollution Protective Conditioner with Aquatic Mint 150 ML

Klorane Anti-Pollution Protective Conditioner with Aquatic Mint 150 ML

Lekë 1,600.00
Title:  
Zbutës për flokët me efekt mbrojtës kundër ndotjes.

150 ml

Zbutës i lehtë që forcon, pastron dhe hidraton skalpin e kokës, duke krijuar një mburojë mbrojtëse kundër ndotjes së mjedisit.

  • Ndotësit e përditshëm (si ajri i ndotur, ozoni, tymi i cigares) ngjiten pas flokëve, duke i bërë ato të pajetë dhe të thatë, ndërsa skalpi bëhet i bllokuar dhe i pakëndshëm.
  • Menta ujore ndihmon në pastrimin e flokëve nga këto ndotës, ashtu siç ndihmon në pastrimin e ujit në natyrë.
  • Për shkak të vetive të mentes ujore, ky kondicioner i butë është ideal për ata që i shohin flokët e tyre të brishtë dhe të rënduar nga papastërtitë, si dhe ata që përjetojnë një skalp të irrituar ose të thatë për shkak të ndotjes.
  • Pas aplikimit, flokët janë 96% më të shndritshëm.Aplikoni zbutësin direkt në lëkurën e kokës, më pas shpërndajeni përgjatë gjatësisë së flokëve. Masazhoni produktin në lëkurën e kokës, më pas lëreni për 2-3 minuta. Shpëlajeni.

Shiko edhe