Klorane Baume Apres Shampooing Dattier Du Dessert * 150 ML

Klorane Baume Apres Shampooing Dattier Du Dessert * 150 ML

Lekë 1,600.00
Title:  
Balsam ushqyes për flokë të thatë.

150 ml

Klorane Baume Apres Shampooing Datti është një balsam ushqyes, i cili përdoret pas larjes së flokëve. 

Ideal për flokët e thatë dhe të dëmtuar. 

Ushqen dhe riparon fibrat e flokëve.

Përmbajtja e Ekstrakteve të Hurmave të Arabisë mbron flokët tuaj nga thyerja dhe siguron elasticitet dhe forcë.

Aplikojeni balsamin pas larjes së flokëve.

Lëreni për 2 deri në 3 minuta më pas shpëlajeni.

Shiko edhe