Klorane Cheveux Colores Shampooing A la Grenade

Lekë 1,400.00
Sasia:  
Shampo ushqyese dhe me efekt forcues për flokë të lyer.

200 ml, 400 ml

Kjo shampo me Shegë për flokë të lyer, mban dhe lidh ngjyrën dhe e parandalon zbehjen e saj. 

  • Ekstrakti i Shegës, Punica granatum L., është përzgjedhur posaçërisht për përmbajtjen e saj në Tanine, të cilat janë vërtetuar se mbrojnë flokët e ngjyrosur. 
  • Ngjyra mbrohet, ringjallet dhe shkëlqen. Flokët rifitojnë butësinë dhe shkëlqimin.

Aplikojeni në flokë të lagur, shkumëzojeni dhe më pas shpëlajeni.

Në rast kontakti me sytë, shpëlajeni tërësisht me ujë.


Shiko edhe