Klorane Deodorant Spray With Althea* 125ML

Klorane Deodorant Spray With Althea* 125ML

Lekë 1,500.00
Title:  
Deodorant pa kripëra alumini.

125 ml

Deodoranti është pa kripëra alumini dhe neutralizon në mënyrë efektive aromat e trupit gjatë 24 orëve duke respektuar procesin natyral të djersitjes.

  • Aroma e lehtë dhe e këndshme jep një ndjesi butësie dhe mirëqenieje.
  • White Althea është një bimë zbutëse e përshtatur për lëkurat e ndjeshme.
  • Pa paraben, pa kripëra alumini.

Të aplikohet disa herë në ditë sipas nevojës.

Shiko edhe