Klorane Dry Shampoo Natural Tinted Oat Extract 150ML

Klorane Dry Shampoo Natural Tinted Oat Extract 150ML

Lekë 1,750.00
Title:  
Shampo e thatë me ekstrakt natyral i tërshërës për flokë ngjyrë kafe të mesme deri në të errët.

150 ml

Shampo e thatë për flokë ngjyrë kafe të mesme deri në të errët.

  • Kjo shampo e thatë i rikthen flokëve freskinë dhe lehtësinë midis larjeve, falë një lidhjeje unike midis Qumështit të tërshërës, i cili qetëson dhe mbron flokët dhe kokën, dhe mikrosferat me një fuqi të lartë absorbuese.
  •  Në pak minuta, flokët rikthejn volumin dhe strukturën.


Tundeni mirë para përdorimit. Në një distancë prej 30 cm nga flokët, aplikoni në rrënjët ekstraktit natyral të tërshërës me ngjyrë të shampos.

Lëreni të veprojë për 2 minuta, dhe më pas hiqeni plotësisht pluhurin duke përdorur një furçë, majat e gishtave ose një tharëse flokësh.


Shiko edhe