Klorane Oil Control Shampoo with Nettle

Lekë 1,400.00
Size:  
Shampo për flokë të yndyrshëm.

200 ml 400 ml5855

Shampo për flokë dhe skalp të yndyrshëm.

  • Është në gjendje jo vetëm të pastrojë butësisht flokët dhe lëkurën e kokës, por gjithashtu kontrollon dhe redukton prodhimin e yndyrës.
  •  Përbërësi i saj është Hithra, e cila është një bimë e njohur për vetitë e saj astringente dhe kontrolluese të yndyrës.
  • Hithra ndihmon në kontrollin dhe zvogëlimin e prodhimit të vajit dhe për rrjedhojë, zvogëlon pamjen e flokëve dhe skalpit të yndyrshëm.
  • Redukton akumulimin e vajit dhe ribalancon skalpin e kokës, duke i rikthyer freskinë dhe butësinë e flokëve.


Aplikoni shampon në flokë dhe skalp të lagur dhe masazhoni butësisht për të shkumëzuar. Lëreni për 2 deri në 3 minuta dhe më pas shpëlajeni tërësisht.

Shiko edhe