Klorane Shampooing Sec Detox

Lekë 750.00
Sasia:  
Shampo e thatë, e cila largon papastërtitë dhe sebumin e tepërt nga flokët.

50 ml, 150 ml

Klorane Shampooing Sec Detox me efekt freskues, me bazë bimore Detox Dry heq papastërtitë nga skalpi i kokës, thith shpejt yndyrën e tepërt dhe freskon flokët e djersitur në pak minuta pa ujë.

Flokët janë të pastër me volum dhe teksturë të shtuar.

Benefitet:

  • Me efekt dhe aromë të freskët në sajë të Ekstraktit të Mentes.
  • Absorbon sebumin në 25 sekonda dhe e kontrollon atë deri në 48 orë.
  • Rrit kohën ndërmjet larjeve. Flokët janë më të pastër më gjatë.
  • I lë flokët të lehta, të gjalla dhe me volum të shtuar.
  • Eliminon vajin, papastërtitë dhe aromat.
  • Mjaft e butë për përdorim të përditshëm.
  • Hipoalergjike. Vegane.

Udhëzime përdorimi;

  • Tundeni mirë para përdorimit dhe spërkatni në mënyrë të barabartë 10 cm larg flokëve, duke u fokusuar te rrënjët.
  • Lëreni të veprojë për 2 minuta dhe më pas hiqni tërësisht pluhurin me furçë, me dorë ose me tharëse.
  • Mos thithni. Përdoreni në zona të ajrosura mirë.


KËSHILLA E BUKURISË KLORANE: Mund të përdoret për t'i shtuar volum flokëve gjatë gërshetimit ose stilimit.


Shiko edhe