Klorane Shampooing Sec Seboreducteur

Lekë 800.00
Sasia:  
Shampo e thatë, reduktuese e sebumit të tepërt.

50 ml, 150 ml

Klorane Shampooing Sec Seboreducteur është një shampo e thatë, që thith sebumin e tepërt nga flokët dhe skalpi në 25 sekonda dhe rregullon prodhimin e tij deri në 48 orë.

Flokët janë të pastër me volum dhe teksturë të shtuar.

Përfitimet:

  • Absorbon sebumin në 25 sekonda dhe e kontrollon atë deri në 48 orë.
  • Rrit kohën ndërmjet larjeve. Flokët janë më të pastër më gjatë.
  • I lë flokët të lehta, të gjalla dhe me volum të shtuar.
  • Eliminon vajin, papastërtitë dhe aromat.
  • Mjaft e butë për përdorim të përditshëm.
  • Hipoalergjike. Vegane.

Udhëzime përdorimi;

  • Tundeni mirë para përdorimit dhe spërkatni në mënyrë të barabartë 10 cm larg flokëve, duke u fokusuar te rrënjët.
  •  Lëreni të veprojë për 2 minuta dhe më pas hiqni tërësisht pluhurin me furçë, me dorë ose me tharëse.
  • Mos thithni. Përdoreni në zona të ajrosura mirë.


KËSHILLA E BUKURISË KLORANE: Mund të përdoret për t'i shtuar volum flokëve gjatë gërshetimit ose stilimit.


Shiko edhe