Klorane Strengthening Conditioner for Hair Loss & Thinning * 200ML

Klorane Strengthening Conditioner for Hair Loss & Thinning * 200ML

Lekë 1,600.00
Title:  
Zbutës për rënien dhe hollimin e flokëve.

200 ml

Klorane Strengthening Conditioner for Hair Loss & Thinning është zbutës forcues për rënien dhe hollimin e flokëve.

  • Zbutës që ndihmon në rikthimin e forcës së flokëve, ideal për rënien dhe rrallimin e flokëve.
  • Kjo formulë rrit flokët e lodhur dhe të dobët.
  • Rikthen dukshëm energjinë dhe forcën e fibrës së flokëve.
  • Formula përmbannjë përzierje të bimëve të fuqishme dhe vitaminave.
  • Ekstrakti i lëvores së kinchona së bashku me edelweiss bio ndihmojnë në reduktimin e rënies së flokëve duke nxitur rritjen.
  • Kjo formulë përmban një kombinim të vitaminave B që kontribuojnë në rigjallërimin e flokëve.


  • Të aplikohet pas larjes me shampo. 
  • Hiqni ujin e tepërt nga flokët ose thani me një peshqir. 
  • Më pas merrni një sasi të vogël produkti dhe shpërndajeni në gjatësinë e flokëve tuaj. 
  • Lëvizni flokët me gishta, më pas krehini dhe i shpëlani.

Shiko edhe